Menuboxy to specjalnie zaprojektowane naczynia jednorazowe, umożliwiające konsumpcję bezpośrednio z pojemnika. To przede wszystkim trwały produkt, doskonale sprawdzający się w sprzedaży gorących dań "na wynos". Dzięki ogranicznikom na wieczkach, wypełnione menuboxy mogą być bezpiecznie transportowane - piętrowane do 5 sztuk ułożonych w stosie.

W ofercie znajdziecie Państwo pojemniki styropianowe niedzielenone oraz dwu lub trójdzielne w kolorze białym, grafitowym lub żółtym. W grupie menuboxów znajdują się również pojemniki dedykowane hot-dogom, hamburgerom (rozmiar mały, duży, podwójny) oraz małe menuboxy, zwane "półobiadem".

Ekologiczną serię menuboxów stanowią opakowania wykonane z trzciny cukrowej, które po zużyciu można poddać recyklingowi, naturalnej biodegradacji lub kompostowaniu. 

Na każdym rodzaju menuboxów możemy dla Państwa nadrukować logo, dane teleadresowe, itp. Menuboxy firmowe, pojemniki z nazwą lokalu gastronomicznego z pewnością stanowią ciekawy nośnik reklamowy.

Uzupełnieniem oferty są różnej wielkości pojemniki, np. dipy i sosy, serwetki, sztućce oraz pojemniki na zupę.

do góry