Menuboxy to specjalnie zaprojektowane naczynia jednorazowe, umożliwiające konsumpcję bezpośrednio z pojemnika. To przede wszystkim trwały produkt, doskonale sprawdzający się w sprzedaży gorących dań "na wynos". Dzięki ogranicznikom na wieczkach, wypełnione menuboxy mogą być bezpiecznie transportowane - piętrowane do 5 sztuk ułożonych w stosie.
W ofercie znajdziecie Państwo pojemniki styropianowe niedzielenone oraz dwu lub trójdzielne w kolorze białym, grafitowym lub żółtym. W grupie menuboxów znajdują się również pojemniki dedykowane hot-dogom, hamburgerom (rozmiar mały, duży, podwójny) oraz małe menuboxy, zwane "półobiadem".
Ekologiczną serię menuboxów stanowią opakowania wykonane z trzciny cukrowej, które po zużyciu można poddać recyklingowi, naturalnej biodegradacji lub kompostowaniu.
Na każdym rodzaju menuboxów możemy dla Państwa nadrukować logo, dane teleadresowe, itp. Menuboxy firmowe, pojemniki z nazwą lokalu gastronomicznego z pewnością stanowią ciekawy nośnik reklamowy.
Uzupełnieniem oferty są różnej wielkości pojemniki, np. dipy i sosy, serwetki, sztućce oraz pojemniki na zupę.
duży: 135x135x75 mm, mały: 120x120x75 mm
245x210x70 mm, niedzielony, dwudzielny, trójdzielny
podstawa 10/10 cm, u krawędzi 15/15 cm, wysokość 20 cm
245x210x70 mm, niedzielony, dwudzielny, trójdzielny
235x135x65 mm, niedzielony
173x135x75 mm, podwójny
125x132x67 mm